מה מקנים לימודי המתמטיקה במגמת הוראה?

ראשית, זהו מסלול המרחיב את לימודי המתמטיקה האחרים ולכן כולל את אותה הכשרה מתמטית כמו המסלול עליו הוא מתבסס (רגיל או מורחב). לכן למודים אלה מקנים את כל אפשרויות ההמשך של תואר במתמטיקה, לרבות אפשרות להמשיך לתואר מתקדם (בתנאי כמובן שעומדים בתנאים לכך).

בנוסף על כך, סיום לימודי המתמטיקה במגמת לימודי הוראה מקנה לתלמידים את כל הזכויות של תעודת הוראה במתמטיקה (שימו לב, שכדי ללמד מתמטיקה בבי"ס יש גם לעמוד גם בתנאים נוספים שמציב משרד החינוך, למשל יש לעשות סטאג' בהוראה).

לתלמידי שנה ב' או ג' במגמת ההוראה מוצעות מלגות של מפעל הפיס ומשרד החינוך. בעבר היו מקרים בהם תלמידים שפנו ישירות לתכנית המלגות נתקלו בבעיות ובאי-הבנות. אם פניתם וקיבלתם תשובה שלילית בגלל אי-עמידה ברף הציונים של משרד החינוך, אנא פנו למזכירות החוג למתמטיקה בטלפון 02-4584748.